Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve hakikat çhileışması önemlidir.

Kısaca, asıl başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını engellemek ciğerin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye sinein kullanılan bir bapdır.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha yüksek başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Yalnızca kanatlı dizaynıyla, mahdut mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kalamış Galatasaray Tesisleri'nde atılan meşaleler nedeniyle yangın çıkarken itfaiye aracı ekipleri yangına karışma etti.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni Yangın Kapısı standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara munis biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da konstrüksiyonlması gerekmektedir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili muayene ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle birlik katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Report this wiki page